Fra utdatert til funksjonell og moderne

Ved hjelp av nytt design, funksjonalitet, og økt bruk av personalisering har Juristenes Utdanninssenter fått flere kurspåmeldinger.

Juristenes Utdanningssenter var på jakt etter en samarbeidspartner som kunne hjelpe å bygge en plattform som konverterte flere kursdeltagere. Jus.no var utdatert og lite funksjonell, og fungerte spesielt dårlig på mobile plattformer.

Da vi startet opp samarbeidet i 2015 fokuserte vi primært på å bygge en bedre brukerorientert funksjonalitet, men det ble raskt tydelig at hele nettstedet måtte skrives om for å kunne imøtekomme brukernes behov og ønsker. Vårt søsterselskap Northern Beat utførte analyser og innsiktsarbeid som grunnlag for nye jus.no.

De siste årene har det blitt lagt ned betydelige ressurser på videreutviklingen av jus.no sitt eget prosjektverktøy for kurshåndtering/-administrasjon, nye websider, utvikling av «min side» og plattform for e-kurs og e-læring. I dag fremstår jus.no som langt mer personalisert for deres brukere og kursdeltakere, og som har gitt en solid boost i konvertering av kursdeltakere.

«Vi har kontinuerlig dialog med Juristenes Utdanningssenter og er heldige som får jobbe så tett med en så spennende kunde. Vi har jobbet hardt for å nå de resultatene vi ser i dag, og vi har mye spennende å ta tak i fremover. Det gleder vi oss veldig til”

Espen Holmedal – Ansvarlig utvikler

Novacare er stolte over det vi har levert til Juristenes Utdanningssenter de siste årene, og veldig fornøyd med hvordan samarbeidet fungerer. Vi får alburom til å kunne gi råd og veiledning, samtidig som våre kontinuerlige helsesjekker blir grunnlaget for god videreutvikling.

Vi gleder oss til fortsettelsen.