Om oss

Det viktigste om oss er de fantastiske folka som jobber i selskapet vårt. Det er de som er gullet, ryggraden og fremtiden vår. Men heldigvis leverer vi også kunnskap og tjenester til de flotte kundene våre.

Nyutvikling

Tradisjonelt er vi det vi kaller "web-nære" i våre leveranser. Vi jobber med fremtidsrettet og fleksible headless-teknologier i form av Sanity og Contenful, mer "tradisjonelle" CMS-/DXP-verktøy som Umbraco og Optimizely, og naturligvis skreddersøm og integrasjonsutvikling.

Vi mener selv å ha en solid verktøykasse, som setter oss i stand til å ha behovs- og verdiorienterte diskusjoner med kundene våre.

Applikasjonsforvaltning

Tradisjonelle leveranseavtaler for forvaltning og videreutvikling av applikasjoner er i liten grad tilpasset et stadig mer komplekst applikasjonslandskap. Hos Novacare ivaretar og foredler vi applikasjonsporteføljen din gjennom et tett, langsiktig og fremoverlent samarbeid.

Vi forbedrer, foredler og forvalter løsninger bygget på Sanity, Contentful, Umbraco, Optimizely og skreddersydde løsninger basert på Microsoft .Net.

Vedlikehold

For å kunne forvalte og videreutvikle applikasjoner med høy kvalitet, og til et forutsigbart og fornuftige kostnadsnivå, er det nødvendig å jobbe strukturert og kontinuerlig. Som kunde hos Novacare skal du kunne forvente det beste.

For å si det enkelt: Vi passer rett og slett på at dine løsninger fungerer som de skal – alltid.

Support

Fornøyde brukere er avgjørende for løsningers bruk og utbredelse. Blir de ikke brukt, har også investeringen som ligger bak begrenset verdi. Vi leverer selvsagt opplæring, kurs og brukerstøtte.

Vi bistår med brukertesting, utvikling og vedlikehold av brukerdokumentasjon, og er generelt til stede og tilgjengelig når du trenger oss.