Som Norges eneste dedikerte ekspertmiljø innenfor applikasjonsforvaltning er Novacare unike. Vi forbedrer, foredler og forvalter løsninger som er bygget på Microsoft .Net, enten det er snakk om publiseringsverktøy som Episerver og Umbraco, eller skreddersøm og mobile løsninger.

Vi livnærer oss av at du som kunde er fornøyd. Derfor garanterer vi erfarne og dyktige konsulenter, som forstår hva det innebærer å ta vare på både mennesker og teknologi. 

JUS

«Vi er veldig fornøyde med resultatene vi har oppnådd etter oppstarten av samarbeidet med Novacare. Mer fleksibilitet i publiseringsløsningen og mer relevante og tilgjengelige tilbud til kundene våre, er noen av effektene. Vi har alltid en god, åpen og konstruktiv dialog med Novacare, og de løser utfordringer fortløpende. Vi finner alltid gode løsninger sammen.»

 

Karen Oppegård Haavik – Innovasjons- og markedsjef

Applikasjonsforvaltning

Tradisjonelle leveranseavtaler for forvaltning og videreutvikling av applikasjoner er i liten grad tilpasset et stadig mer komplekst applikasjonslandskap. Hos Novacare ivaretar og foredler vi applikasjonsporteføljen din gjennom et tett, langsiktig og fremoverlent samarbeid. 

Vi forbedrer, foredler og forvalter løsninger bygget på Episerver, Umbraco og skreddersydde løsninger basert på Microsoft .Net.

Vedlikehold

For å kunne forvalte og videreutvikle applikasjoner med høy kvalitet, og til et forutsigbart og fornuftige kostnadsnivå, er det nødvendig å jobbe strukturert og kontinuerlig. 

Som kunde hos Novacare skal du kunne forvente det beste. For å si det enkelt: Vi passer rett og slett på at dine løsninger fungerer som de skal  alltid.

Support

Fornøyde brukere er avgjørende for løsningers bruk og utbredelse. Blir de ikke brukt, har også investeringen som ligger bak begrenset verdi.

Vi leverer selvsagt opplæring, kurs og brukerstøtte. Vi bistår med brukertesting, utvikling og vedlikehold av brukerdokumentasjon, og er generelt tilstede og tilgjengelig når du trenger oss.