Novacare + Codewise = Sant

Selskapene Codewise og Novacare slår seg sammen til et nytt og kraftfullt IT-selskap

Kjetil og Staale
Ståle Engen (til venstre: tidligere daglig leder i Codewise). Kjetil Melsom Olsen (til høyre: daglig leder i Novacare)

Etter en god prosess har vi besluttet å fusjonere våre selskaper. Codewise og Novacare har samarbeidet tett i en årrekke, og er godt kjent med hverandre, både personlig og forretningsmessig. Gjennom fusjonen styrker vi vår leveransekapasitet og kompetanse på både nye og kompletterende tjenesteområder, og det fusjonerte selskapet vil bestå av mer enn 25 ansatte, utviklere og rådgivere, med hovedbase i Oslo sentrum.

Gjennom fusjonen styrker vi oss på flere områder:

Applikasjonsutvikling

Begge selskaper har en sterk base med dyktige utviklere som leverer forretningskritiske applikasjoner til flere av Norges største selskaper. Det fusjonerte selskapet skal øke satsingen på dette og bli et av Norges råeste IT-selskaper på applikasjonsutvikling.

Publiseringsløsninger, innholdsplattformer og web-applikasjoner

Umbraco CMS har vært et viktig satsningsområde for Codewise gjennom alle år, og det vil være en svært viktig CMS-plattform for det fusjonerte selskapet. Selskapene har samarbeidet om å levere Umbraco-løsninger til det norske markedet i mange år og dette vil fortsette å være et viktig satsningsområde i tiden som kommer.

Fra før av er Novacare sterke, både på Umbraco og Optimizely. I tillegg satser vi friskt på headless-plattformene Sanity og Contentful.

Forvaltning

Novacare skal være norges beste IT-selskap på forvaltning. For at våre kunder og samarbeidspartnere skal lykkes med sine IT-investeringer er det avgjørende med en leveransepartner som kontinuerlig kan levere rådgiving og forvaltning av forretningskritiske IT-løsninger.

Dette er helt sentralt også i det fusjonerte selskapet. Tidligere Codewise-kunder vil få tilgang til et bredere og mer strukturert forvaltningsapparat.

Det nye selskapet ikler seg Novacare-drakt, og gjennom fusjonen gir vi vår leveransekraft et solid løft, samtidig som vi settes i stand til å tilby kundene ekspertkompetanse på flere nye teknologiområder. Fra og med august 2022 vil det fusjonerte selskapet hete Novacare AS og alle forretningsmessige og kontraktuelle forhold vil være knyttet dette.

Daglig leder i Novacare AS, Kjetil Melsom Olsen, fortsetter i rollen også for det fusjonerte selskapet. Ståle Engen går inn i rollen som teknologi- og løsningsrådgiver, og vil være opptatt av å sikre at våre kunder opplever å få gode råd og verdifulle leveranser, både på Umbraco og de andre plattformene vi jobber med.

For mer informasjon, eller om du ønsker å ta en prat med oss om hvordan vi kan hjelp deg eller din virksomhet, kontakt oss gjerne, så skal vi bistå etter beste evne. Ståle Engen, Teknologi- og Løsningsrådgiver på epost [email protected] eller telefon +47 908 30 432.

Kjetil Melsom Olsen, Daglig leder på epost [email protected] eller telefon +47 920 42 511.

PS! Er du videresendt fra codewise.no? Denne siden fungerer som en landingsside for brukere som besøker codewise.no. Etter sammenslåingen er nettstedet codewise.no lagt ned og besøk til siden dirigeres til denne artikkelen.