Virtuelt 1. mai-tog for LO

Kunde: Landsorganisasjonen i Norge (LO)

I 2020 ble det ikke noe tog i gatene 1. mai, men det var mulig å gå i tog og delta digitalt! For LO laget vi og vårt søsterselskap Northern Beat, en virtuell markering på www.1mai.no, som gjorde dagen tilgjengelig for alle. Det ble direktesending, tog på nett og miniparoler 🎉 Et lite og spennende prosjekt med kort leveringsfrist og høyt tempo.

LO har vært Novacare-kunde helt siden 2015. Det hele begynte med universell utforming.

Da Norges største lønnstakerorganisasjon ble mer tilgjengelig for alle

Da LO begynte sitt samarbeid med Novacare i 2015 ønsket de å bli mer brukervennlige, tilgjengelige og uformelle. Gjennom god veiledning og oppfølging er de målene nådd.

LO hadde behov for optimaliseringstiltak, både på eksterne og interne nettsteder. De trengte assistanse til vedlikehold, support og videreutvikling, og syntes alltid at hjelpen var langt unna, og at kvaliteten ikke var god nok når den først var tilgjengelig.

Nova gikk tungt inn med vektlegging på brukervennlighet, og gjorde nettsiden deres enklere og mer uformell med brukeren i fokus. Det ble også lagt ned en god del arbeid i å finne balansen mellom en komplisert innholdsstruktur, og det enkle og funksjonelle på LO sitt intranett. Den største endringen LO opplevde var økt brukervennlighet. Novacare har enkelt og greit laget solide og fleksible rammer for LOs innholdsarbeid – som igjen har gitt brukerne en bedre opplevelse.