Vi trenger flere flinke folk!

 

Novacare består av en gjeng dyktige utviklere som alle trekker i samme retning, alltid strekker seg ekstra langt for for å ivareta kundene, og som er faglig bunnsolide. Høres dette ut som et arbeidsmiljø du kunne trives i? Da er dette stillingen for deg.

Vi ønsker oss Microsoft .NET- og Episerver-utviklere til kontoret vårt i Oslo, hvor du vil jobbe med løsninger bygget på Episerver, Umbraco og skreddersydde løsninger bygget på .NET-teknologi.

Vi leter etter deg som har et brennende ønske om å bli drivende dyktig – ikke bare som utvikler, men også som rådgiver og konsulent for kundene du får ansvar for. Du må forstå verdien av konsulentrollen og gode kunderelasjoner, bygget opp gjennom faglig dyktighet og et ønske om å alltid gi kundene dine beste råd.

Vi håper at du;
  • har minst 2 års erfaring fra arbeid med Microsoft .NET,
  • har jobbet litt med, eller kjenner til web-teknologi, spesielt Episerver eller Umbraco CMS,
  • evner å sette deg inn i kundens domene og forstå hva deres mål er,
  • har høyere utdanning samt gode skriftlige og muntlige egenskaper,
  • ikke skremmes av utfordrende og varierte oppgaver,
  • trives og blomstrer med stor grad av frihet, og
  • ønsker deg sosiale lag som årlig Novacare-tur, Pizzaroulette, Tusenfryddag med familie og kolleger, fredagspils osv. 

Novacare består av en gjeng erfarne og dyktige spesialister, som tar et langsiktig ansvar for forvaltning og videreutvikling av applikasjoner og løsninger. Vi er brennende opptatt av høy faglig dyktighet, integritet, pålitelighet og engasjement. Vi ser på våre kunders behov som behovet til en plante, som har behov for næring, vekst og generell omsorg - samt solskinn og kjærlighet selvfølgelig. Det å bry seg om kunder ligger i navnet vårt.

Vi krever en del av deg som medlem av teamet vårt, men du vil også få veldig mye igjen for jobben du gjør og engasjementet du legger ned.

Spennende, ikke sant?

Tenker du det samme så kontakt oss på epost, facebook eller slå på tråden - så byr vi på en kopp kaffe og en hyggelig prat.


Kjetil Melsom Olsen, Daglig leder

kmo@novacare.no

920 42 511

  • En av mange fantastiske Novacare-turer